SCM machines

SCM machines

SCM Sandya 9 S EVO breedbandschuurmachine

Merk: SCM
  • Snelle service
  • SKH gecertificeerd
  • Specialist in houtskeletbouw machines
  • Leverancier van alle bekende merken
  • Altijd een oplossing voor een productieprobleem

Algemene informatie

Omschrijving

Deze range van breedbandschuurmachines is ideaal voor de kleine-en middelgrote bedrijven die de prestaties verlangen van een industriele machine. Door de compacte afmetingen en de reductie in stroomverbruik leent deze range zich hier prima voor.
De bewerkingsgroepen hebben een standaard schuurbandlengte van 2620 mm. Tevens is de elektrisch gesegmenteerde schuurschoen beschikbaar met 30 mm hart-op-hart segmenten. Hierdoor wordt een perfecte eindkwaliteit gewaarborgd voor alle type bewerkingen: kalibreren van massief hout, fijnschuren van gefineerde en gelakte panelen.

De elektronisch gesegmenteerde schuurschoen met 30 mm hart-op-hart segmenten is uitermate geschikt voor het fijnschuren van gefineerde en gelakte panelen alsmede gevormde panelen.
De schuurbanden met een schuurbandlengte van 2620 mm zorgen voor een hoge eindkwalitiet en de standtijd van de schuurbanden zal ook langer zijn hetgeen een productievoordeel oplevert. Het Logic SC elektronische controlesysteem zorgt voor een zeer eenvoudige "set-up" van de machine. Alle machinefuncties zijn middels het 5,7 inch touch screen te bedienen. De kans op bedieningsfouten wordt hierdoor aanzienlijk teruggebracht. 

De SCM Sandya 9S is standaard voorzien van:
- 18,5 k.W motor met 2 snelheden
- Elektronisch positioneren van de werktafel
- Pneumatisch in/uit schakelen van de units
- Logic 50 K besturingsunit
- Variabele doorvoersnelheid

 

Werkbreedte 1100 of 1350 mm.
Min./max. werkstukdikte 4- 170 mm.
Schuurbandbreedte 1115 of 1370 mm.
Schuurbandlengte 2620 mm.
Standaard motorvermogen 11 kW (15 Pk)


 

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Naam*
telefoonnummer*
Opmerking
Vul hier niets in a.u.b.